Angelina Jolie l-a ameninţat pe Brad Pitt cu internarea într-o clinică de dezalcoolizare

Data publicării:
angelina jolie si brad pitt afp
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Angelina Jolie este mamă a şase copii, o actriţă care are succes în mod regulat în box office-ul mondial şi îşi face timp, de asemenea, pentru a-şi onora angajamentele în calitate de trimis special al Înaltului Comisariat pentru Refugiaţi al ONU, informează site-ul gala.fr, citat de Mediafax. 

Vedeta americană îşi asumă fără să se plângă acest program foarte aglomerat, dar este foarte afectată atunci când află despre excesele de conduită ale soţului ei, în vârstă de 51 de ani, atunci când acesta nu este alături de ea.

Astfel, Angelina Jolie i-a dat un ultimatum soţului ei, care are tendinţa să exagereze - în privinţa consumului de alcool - în timpul petrecerilor.

„Te maturizezi sau mergi într-o clinică de dezalcoolizare?” - aceasta este întrebarea pe care Angelina Jolie i-a adresat-o bărbatului cu care îşi împarte viaţa de aproape 10 ani. 

Obosită să „jongleze” între filmări şi angajamente umanitare, actriţa americană s-ar fi supărat extrem de tare atunci când a aflat că Brad Pitt a petrecut încă o seară bând alcool cu prietenii lui. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri