Australia, în război cu câinii lui Johnny Depp

Data publicării:
deppcaine

Un domn cu numele John Christopher Depp, de 51 de ani, mai cunoscut sub numele de Jack Sparrow, a decis să aducă în ţara noastră doi câini, fără să aibă actele legale şi certificatele necesare. Practic, se pare că i-a adus pe furiş în ţară”, a declarat Barnaby Joyce, ministrul australian al Agriculturii.

Aşa a început telenovela cu Johnny Depp, câinii lui şi legile australiene. Imediat, presa a vrut amănunte despre soarta terrierilor Pistol şi Boo, mai ales că mesajul ministrului Agriculturii de la Canberra suna ca un ultimatum.

Acum, domnul Depp trebuie să îşi trimită câinii înapoi în California sau ne vedem nevoiţi să-i eutanasiem”, a mai spus Barnaby Joyce.

Johhny Depp filmează în Australia noua peliculă din seria Piraţii din Caraibe şi nu a vrut să fie singur. Şi-a adus soţia şi cei doi căţei, dar nu a mai avut timp să verifice legile, care cereau ca orice animal să fie ţinut în carantină, pentru a nu aduce boli în ţara-continent. Ilegalitatea a fost descoperită în momentul în care Boo şi Pistol au fost duşi la un salon de cosmetică.

Aşa că a venit momentul ca Pistol şi Boo să-şi ia tălpăşiţa înapoi în Statele Unite”, a declarat ministrul australian al Agriculturii.

Reacţia autorităţilor australiene este considerată exagerată de mulţi şi a devenit ţinta unui val de ironii pe reţelele de socializare.

Sub eticheta „Război împotriva terrierilor”, au apărut mesaje precum „Cine a dat drumul la câini”, „Yorkshire Terrierii sunt, în mod clar, un pericol pentru societate. Posibili jihadişti!” sau „Trimiteţi-i înapoi! Să meargă în coteţul de unde au venit!”. Mai mult, un utilizator a cerut, tot în glumă, şi mobilizarea Naţiunilor Unite.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri