Avion prăbușit în Columbia | Ultimele imagini cu echipa Chapecoense Real

Data actualizării: Data publicării:
CyaMysbXAAAl0Jl

Un avion care a decolat din Santa Cruz, Bolivia, cu destinația Medellin s-a prăbușit la 30 de kilometri de aeroportul din Columbia. La bord se aflau nouă membri ai echipajului și 68 de pasageri, printre aceștia și echipa braziliană de fotbal Chapecoense.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Pagina de Facebook a echipei a publicat în urmă cu 15 ore imagini cu jucătorii și membrii echipei tehnice pe aeroport.

La ora redactării acestei știri, numărul supraviețuitorilor este neclar. Potrivit unor surse, șase persoane au supraviețuit accidentului, echipele de salvare intervenind să îi preia pe supraviețuitori.

Printre pasageri se aflau și fotbaliștii de la o mică echipă de fotbal din Brazilia. Chapecoense Real s-a calificat pentru prima dată în finala Cupei Sudamericana (echivalentul Europa League, n.red.).

Ei ar fi trebuit să dispute pe 1 decembrie primul meci din finală contra echipei argentiniene Atletico Nacional.

Câștigătoare a două cupe Libertadores, ultima în iulie, Atletico Nacional era favorită să câștige Cupa Sudamericană.

Echipa din orașul brazilian Chapeco este în primele 25 cele mai marei cluburi de fotbal din Brazilia, potrivit veniturilor din 2015. În acest sezon, Chapecoense Real se afla pe locul 9 în prima ligă braziliană.

Federația sud americană de fotbal a anunţat suspendarea cupei de fotbal în urma accidentului aviatic.

Delegația echipei braziliene de fotbal Chapecoense și-a schimbat planurile de zbor către Columbia în urma unei decizii a autorității aviației din această țară, care a împedicat-o să se deplaseze cu un zbor charter, fiind nevoită să se îmbarce într-un avion comercial și a făcut escală la Santa Cruz, în Bolivia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri