Canada. O străbunică a câștigat 50 de milioane de dolari la loterie

Data actualizării: Data publicării:
strabunica milionara

O femeie în vârstă de 80 de ani din Canada a câștigat 50 de milioane de dolari la loterie. Femeia a declarat că ea este prea bătrână ca să se mai bucure de bani, dar că cei trei copii ai săi, nouă nepoți și opt strănepoți cu siguranță se vor bucura, relatează The Guardian.

strabunica milionara
Foto: Alberta Gaming and Liquor Commission

Lois Olsen are o mică fermă într-un sat din Alberta, Canada, unde crește câteva animale. Casa în care locuiește din 1960 a fost prima locuință a femeii cu apă curentă și telefon. De-a lungul anilor, femeia a crescut vite, porci, curcani și găini. 

Inițial, Lois a crezut că a fost vorba de o greșeală și nu i-a venit să creadă când a văzut suma pe care a câștigat-o. Femeia a declarat că din banii câștigați își va lua cel mai probabil o mașină nouă, iar restul vor fi pentru familia ei.

„Banii vor fi folositori pentru familia mea. Eu sunt prea bătrână, mi-ar fi plăcut să câștig acești bani acum 20 sau 30 de ani. Banii nu înseamnă foarte mult pentru mine. Am avut multe momente grele”, a spus Lois Olsen, și apoi râzând a adăugat „poate nu acum”. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri