Căștile unei femei au explodat în timpul unei curse aeriene

Data publicării:
C68CMuHWwAAF7sB

Autorităţile australiene au lansat miercuri dimineaţă un avertisment cu privire la riscurile reprezentate de utilizarea unor dispozitive electronice alimentate pe bază de baterii la bordul unor aeronave, după ce o femeie s-a ales cu arsuri şi cu o faţă înnegrită atunci când au explodat căştile sale în mijlocul unui zbor de linie Beijing-Melbourne, informează News.ro.

C68CMuHWwAAF7sB

Potrivit primelor informaţii, femeia a adormit în timpul zborului, fiind apoi trezită brusc de zgomotul puternic al unei explozii.

Aceasta şi-a dat jos imediat căştile, care erau deja cuprinse de flăcări.

„Mi-am atins faţa, iar căştile au alunecat în jurul gâtului meu. Continuam să simt cum acestea ard şi le-am aruncat pe podea. Căştile aruncau scântei şi era inclusiv o cantitate mică de fum”, a declarat femeia, care nu a fost identificată de către autorităţile din Australia.

Femeia s-a ales cu o faţă înnegrită şi cu arsuri pe mâini în urma incidentului, dar membrii echipajului au reuşit să stingă flăcările.

Biroul Australian de Siguranţă a Transporturilor (ATSB) a precizat că femeia asculta muzică înainte de explozie.

„Pasagerii au trebuit să suporte pentru restul zborului un miros de plastic topit şi păr ars”, se arată într-un comunicat al ATSB.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri