Cazul fetiței răpite în Grecia. Părinții micuței ar putea fi un cuplu de romi din Bulgaria

Data publicării:
fetita rapita crop

Saşa şi Atanas Rusev ar putea fi părinţii fetiţei găsite în Grecia acum o săptămână la o familie de romi. Cei bănuiţi că ar fi părinţii fetei mai au acasă alţi 8 copii, iar cinci dintre ei sunt blonzi cu ochii verzi şi seamănă izbitor cu micuţa din Grecia.

Unul dintre copiii cuplului a spus presei bulgare că mama sa şi-a recunoscut fiica abandonată în imaginile de la televizor.

„Am dat-o fără bani, nu am luat bani, nu aveam cu ce s-o hrănesc”, a povestit Sașa Ruseva unui jurnalist.

Ea a adăugat că a lăsat fetița în Grecia, cu o femeie care să aibă grijă de ea.

Femeia bănuită că este mama Mariei a spus că doreşte ca aceasta să revină în familie dacă se dovedeşte că este copilul ei.

Fetiţa a fost luată de la romii care o creşteau şi dată în grija statului elen. Femeia şi bărbatul cu care locuia micuţa sunt după gratii şi aşteaptă să fie judecaţi pentru răpire.

Tot în Grecia, alţi trei romi au fost arestaţi sub aceeaşi acuzaţie, după ce au încercat să înregistreze la starea civilă un bebeluş care nu era al lor.

Între timp, doi copii luaţi temporar de poliţie de la părinţii lor romi, în Irlanda, au fost returnaţi familiilor, după ce testele ADN au stabilit că există un grad de rudenie între ei.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri