Celine Dion, lovită de o nouă tragedie

Data publicării:
celine dion1 getty

©FOTO: Gulliver/GettyImages

Daniel Dion, în vârstă de 59 de ani, al optulea dintre cei 13 frați ai artistei, a murit „după o lungă bătălie împotriva cancerului”, a anunțat sâmbătă un purtător de cuvânt al cântăreței canadiene. Daniel Dion s-a stins în apropiere de Montreal, la centrul pentru îngrijire paleativă Adhémar-Dion - instituție care poartă numele tatălui lor.

Familia Dion a cerut ca mesajele de compasiune să fie trimise pe adresa acestui centru, pe care Celine Dion împreună cu soțul și mama ei o inauguraseră în 2010 prin fundația care poartă numele cântăreței.

Daniel Dion era al treilea dintre frații Dion atins de cancer, potrivit unui post de televiziune canadian. Mama lor, Thèrese Dion, are 89 de ani și trăiește. A fost la căpătâiul lui Daniel în momentul în care s-a stins.

Foto: tvanouvelles.ca

Soțul lui Celine Dion a încetat din viață joi, la 73 de ani, tot din cauza unui cancer la gât, de care suferea de mai mulți ani. Premierul din Quebec, Philippe Couillard, a anunțat că se vor organiza funeralii naționale pentru René Angélil, vinerea viitoare, la biserica Notre-Dame din Montréal. Este biserica la care se căsătorise cu Celine Dion în decembrie 1994. Premierul a spus că a primit acordul familiei pentru funeralii naționale dedicate unui om care „a marcat peisajul cultural” din Quebec.

A doua zi după funeraliile lui René Angélil, va avea loc o ceremonie prin care va fi onorat fratele lui Celine Dion, ale cărui funeralii vor avea loc câteva zile mai târziu. 

Cântăreața și-a anulat două concerte pe care le avea sâmbătă și duminică în Las Vegas, orașul în care s-a stins soțul său în urmă cu două zile.

Tot sâmbătă a venit și vestea morții unuia dintre compozitorii lui Celine Dion, francezul Hubert Giraud.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri