Comentariu al MAE rus pe Twitter, despre discuția Kerry-Lavrov de la Londra: „Sperăm să se întoarcă”

Data publicării:
twitter

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

John Kerry și Serghei Lavrov apar în fotografie în timp ce discută și se îndepărtează de restul grupului, însă comentariul nu este la fel de tensionat precum discuțiile celor două părți: „Sperăm să se întoarcă”.

Secretarul de Stat american John Kerry a sosit vineri la Londra pentru o întâlnire cu ministrul rus de Externe Serghei Lavrov, cu două zile înaintea unui referendum care urmează să aprobe o anexare a Peninsulei ucrainene Crimeea la Rusia.

Este vorba despre a patra întâlnire Kerry-Lavrov în decurs de o săptămână pe tema crizei din Ucraina, în urma unor întâlniri fără rezultat la Paris şi Roma.

Oficialul de rang înalt din Statelor Unite a discutat cu premierul britanic David Cameron şi cu ministrul britanic de Externe William Hague înainte de întâlnirea cu Lavrov, într-o încercare de a descuraja Moscova să anexeze peninsula separatistă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri