Corespondență Digi24. Cel mai mare eveniment moto al anului

Data publicării:
Atmosphere At The EICMA 2008
MILAN, ITALY - NOVEMBER 08: A General view of the Eicma, International Cycle and Motorcycle Exhibition held at Fiera Milano Rho on November 8, 2008 in Milan, Italy. (Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images)

În Italia are loc, în aceste zile, cel mai mare eveniment din lume dedicat motocicletelor. Cei mai importanţi constructori de vehicule pe două roţi îşi prezintă modelele într-o expoziţie internaţională devenită deja tradiţională. Trimisul special Digi24, Tibi Troia, campion naţional de motociclism, este prezent la eveniment.

A 74-a ediţie EICMA are loc la Milano, în perioada 10-13 noiembrie. În cadrul expoziţiei au loc lansări de modele noi de motociclete.

Sunt 102 ani de experienţă adunaţi aici. Este cea de-a 74-a ediţie. În mijlocul salonului se află un salon de customizare, unde cei mai interesanţi constructori specializaţi din domeniu sunt prezenţi. Am asistat la numeroase lansări de modele noi pentru sezonul 2017. Ducatti, Yamaha, Honda, toţi marii producători au venit cu motociclete interesante, atrăgătoare şi cei mai serioşi dintre producători au prezentat aceste modele în nişte adevărate spectacole, care au avut loc, de exemplu, la Teatrul Naţional din Milano, cu o seară înainte de deschiderea expoziţiei. Este, probabil, cea mai mare manifestare de profil din lume şi cu cea mai mare tradiţie”, spune Tibi Troia, prezentator La volan”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri