DIGIMATINAL | Supereroi, super-plătiţi

Data publicării:
vlcsnap-2015-08-06-08h10m47s18

Potrivit clasamentului întocmit de Forbes, actorul american Robert Downey Jr. a obținut în ultimele 12 luni venituri estimate la 80 de milioane de dolari.

Robert Downey Jr.: Continuu să pun pâine pe masă. Multă pâine.

Rolul care i-a adus cei mai mulţi bani anul trecut este cel al lui Tony Stark din pelicula „Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron”.

Locul doi în topul actorilor cu cele mai mari încasări din 2014 aparţine celebrului Jackie Chan. În vârstă de 61 de ani, el a câştigat 50 de milioane de dolari atât din producţiile realizate la Hollywood, cât şi în urma celor realizate în China. Rolul care i-a adus cele mai mari încasări este cel al unui conducător militar chinez din pelicula Dragon Blade.

Locul 3 în clasamentul celor de la Forbes aparține tot unui erou al filmelor de acțiune. Este vorba de Vin Diesel. Supranumit și Durul de la Hollywood, el a obținut anul trecut 47 de milioane de dolari. Cei mai mulți bani i-au intrat în cont pentru rolul jucat în cel de-al șaptelea film al francizei „FURIOS ŞI IUTE”.

Topul Forbes continuă cu Bradley Cooper, care a câştigat anul trecut 41,5 milioane de dolari, urmat la mică distanţă de Adam Sandler și Tom Cruise.

Pentru prima dată cei de la Forbes au luat în calcul şi veniturile pe care le obţin vedetele de la Bollywood. Cele mai mari încasări sunt trecute în dreptul celebrului Salman Khan care a câştigat anul trecut 33.5 de milioane de dolari.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri