Donald Trump, noi declaraţii controversate: Vreau alegeri mâine, nu vreau să mai aştept

Data publicării:
donald trump fb

Donald Trump a avut parte de o primire fastuoasă în oraşul Mobile din statul Alabama, un fief tradiţional al republicanilor. În aplauzele mulţimii, miliardarul a spus că vrea să devanseze data alegerilor de anul viitor, având în vedere că domină în sondaje în faţa adversarilor.

La nivel naţional, suntem categoric înaintea tuturor. Dacă eram într-o altă ţară, puteam să cerem alegeri anticipate. Mi-ar plăcea la nebunie. Putem să facem asta? Putem să facem asta? Vreau să avem alegerile mâine, nu vreau să mai aştept”, a spus omul de afaceri Donald Trump.

Cel mai recent sondaj făcut de Reuters arată că Donald Trump îşi măreşte avantajul în faţa celorlalţi candidaţi republicani şi că a ajuns la 32%. Cel mai apropiat adversar, Jeb Bush, este susţinut de doar 16% dintre republicani.

Miliardarul american are succes în ciuda faptului că declaraţiile pe care le face, mai ales pe tema unor subiecte delicate, sunt extrem de controversate şi criticate. La mitingul din Alabama a lăsat să se înţeleagă că SUA ar trebui să câştige ceva pentru că apără lumea.

Arabia Saudită câştigă un miliard de dolari pe zi, dar noi nu primim nimic. Nici nu ar fi acolo fără protecţia noastră. Chiar şi Germania, Germania este o putere, dar nu ne plăteşte. Apărăm toată lumea, că vrem să fim drăguţi. Cineva mi-a spus că aşa vorbesc mafioţii. Le-am zis să stea liniştiţi, că mafia nu e atât de proastă”, a spus Donald Trump.

Controversa şi scandalul par să fie strategiile preferate ale lui Donald Trump, care deja şi-a câştigat faima ca un personaj excentric.

Nu o să fie o alegere bazată pe cât de amabil eşti, ci pe cât de competent eşti. Ne-am săturat de oameni de treabă!”, a spus candidatul republican.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri