Ducii de Cambridge, primiţi de regele baschetului

Data publicării:
460176912

Ducii de Cambridge au avut locuri în primul rând la un meci din NBA şi au primit maiouri personalizate, inclusiv unul pentru micul George. Astăzi, în ultima lor zi la New York, William şi Kate vor vizita un memorial dedicat victimelor atacurilor de la 11 septembrie.

A fost agitaţie mare în Brooklyn, după sosirea Ducilor de Cambridge, care au asistat pentru prima dată la un meci din NBA. Au avut cele mai bune locuri şi s-au bucurat de atmosfera unei competiţii de top a baschetului.

Le Bron James a fost din noua vedeta serii şi a câştigat meciul pentru echipa sa. În timpul partidei, William a fost surprins de câteva ori explicându-i soţiei diverse tehnici de joc. După ce a făcut spectacol pe teren, Le Bron James a fost gazdă şi ghid pentru cuplul princiar la sediul NBA. Evident, a avut pregătită şi o surpriză. Un maiou imprimat cu numele Cambridge şi un altul, de doar două palme, imprimat cu numele George.

Tot la NBA, William şi Kate s-au întâlnit cu Beyonce şi Jay-Z. A fost o seară palpitantă şi interesantă, după cum au mărturisit chiar Ducii de Cambridge. Şi s-au bucrat că au petrecut-o împreună după ce întreaga zi au stat despărţiţi. Kate a rămas în New York şi a vizitat un centru pentru persoane cu dizabilităţi, în timp ce William a zburat la Washington unde a fost primit de preşedintele Barack Obama, chiar în Biroul Oval.

Apoi, nepotul reginei Elisabeta a doua a Marii Britanii a ţinut un discurs la sediul Băncii Mondiale, tot în Washington, după care a revenit la New York. Fără delegaţie oficială, William s-a dus pe aeroport şi s-a îmbarcat într-un avion de linie cu destinaţia New York. Mare le-a fost surprinderea pasagerilor când au văzut că în aeronavă a urcat moştenitorul coroanei britanice şi că nu a avut parte de niciun protocol special. Unii nu au ratat ocazia să-l fotografieze şi să laude apoi pe Internet modestia prinţului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri