E. Hurezeanu despre accidentul aviatic: Dacă zbori cu un avion încărcat cu gâște și babuști duhnind a votcă, îți dai seama că accidentele se produc rar

Data publicării:
avion rusia mediafax-1

Un avion s-a prăbuşit duminică pe aeroportul din Kazan, în Rusia. Avionul a fost exploatat timp de 23 de ani de către şapte companii aeriene, inclusiv de compania românească Blue Air.

 „Avioanele mai și cad, important e să nu fii pe lista pasagerilor sau să reușești să ratezi zboruri. Faptul că a zburat o vreme și pentru Blue Air nu cred că îl califică”, a subliniat el.

„Avioanele se folosesc și 25 de ani, trec prin toate mâinile. Noi avem multe relicve, mai avem două Airbus-uri cumpărate pe vremea dl Roman, care zboară. Am avut cel mai longeviv avion prezidențial din lume, 34 de ani. Când a aterizat la Seattle, sediul Boeing, s-a adunat toată conducerea, să vadă minunea”, a spus Emil Hurezeanu.

„Nu putem trage concluzia că rușii au un sistem de securitate aviatic periculos, fac și ei ce pot. Să nu uităm că sunt mari constructori de avioane. Oricum, dacă zbori o dată de la Moscova la Vladivostok cu un avion încărcat cu gâște, porci de lapte, babuști famelice duhnind a votcă, îți dai seama că accidentele se produc foarte rar, în condițiile date”, a conchis el.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri