Eagles of Death Metal au revenit la Paris

Data publicării:
concert paris

„Vă prezint câţiva oameni ale căror vieţi vor fi întotdeauna parte din oraşul Paris. Aceştia sunt fraţii noştri, colegii noştri. Lor li s-a răpit spectacolul acum trei săptămâni şi am dori să le oferim scena noastră în această seară. Spuneţi-le bun venit celor din Eagles Of Death Metal!”, spune Bono, solistul formaţiei U2.

Spectacolul s-a desfăşurat în condiţii de securitate maximă. Dar atmosfera tensionată nu s-a făcut simţită în sala de concert. Mulţi spectatori au purtat tricolorul Franţei, ca omagiu pentru victimele din 13 noiembrie.

„Da, a fost foarte emoţionant. A fost multă emoţie, a fost foarte bine. A fost foarte palpitant. Întreaga scenă a fost alături de ei şi a fost foarte cool.” a spus o participantă la concert.

„Cred că a fost foarte bine pentru noi, pentru ei şi, ei bine, a fost un moment foarte emoţionant pentru mine.”a adăugat un spectator.

„A fost reconfortant pentru oameni, pentru toată lumea iar viaţa continuă. Muzica e o cale prin care oamenii relaţionează unii cu alţii”, a spus o altă persoană venită la concert.

Pe 13 noiembrie, 89 de de oameni au fost ucişi în sala de concerte Bataclan, în timpul concertului formaţiei Eagles of Death Metal, când teroriştii au deschis focul asupra spectatorilor.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri