Elon Musk a dezvăluit că „suferă crunt” după despărțirea de Amber Heard

Data actualizării: Data publicării:
amber heart, elon musk, masa restaurant, vin, australia
Foto: Instagram/Amber Heard

Miliardarul Elon Musk a declarat într-un interviu recent că a rămas cu o „suferință emoțională severă” după despărțirea de actrița Amber Heard, relatează The Telegraph.

Amber Heard și Elon Musk au încheiat relația la începutul lunii august. Deși informațiile inițiale spuneau că miliardarul a fost cel care a părăsit-o pe actrița, Elon Musk a oferit acum o altă versiune a poveștii.

Mai mult ea s-a despărțit de mine decât m-am despărțit eu de ea”, a declarat Musk pentru Rolling Stones.

Eram cu adevărat îndrăgostit de ea și am suferit mult”, a adăugat miliardarul.

Creator al mașinii electrice Tesla și al companiei spațiale private SpaceX, Elon a fost văzut împreună cu Amber în Australia, în luna aprilie, unde actrița se afla pentru filmările la „Aquaman”, o producție cu un cost estimat la 100 de milioane de lire sterline.

Tesla Debuts Its New Crossover SUV Model, Tesla X
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Povestea lor de dragoste a început după ce Musk a divorțat de actrița britanică Talulah Riley pentru a doua oară, anul trecut.

Elon Musk a mărturisit chiar că din cauza depresiei din urma despărțirii aproape că nu a putut participa la lansarea noii mașini electrice Tesla. „Suferința emoțională din ultimle săptămâni a fost cruntă”, a spus el.

amber heard
FOTO: SHutterstock

Mi-am folosit toată voința pentru a fi capabil să particip la lansarea Modelului 3 și să nu par cel mai deprimat bărbat din preajmă. Aproape toată ziua am fost morbid. A trebuit să-mi ridic singur moralul: am băut câteva Red Bull, am stat cu oameni pozitivi și mi-am spus: Sunt atâția oameni care depind de mine, astfel am reușit să-mi revin”, povestește Elon Musk.

Interviatorul povestește de asemenea că Elon Musk s-a emoționat până la lacrimi atunci când au discutat despre divorțul părților săi.

Musk, în vârstă de 46 de ani, cu o avere estimată la 12 miliarde de lire sterline, a devenit bogat în calitate de co-fondator al serviciului online PayPal.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri