Familia îşi ia rămas bun de la fiica lui Whitney Houston, aflată în comă la spital

Data publicării:
bobbi kristina

Fiica lui Whitney Huston, Bobbi Kristina, se află în comă artificială


Potrivit People, un medic ar fi anunțat familia că nu se mai poate face nimic pentru salvarea fiicei lui Whitney Huston, Bobbi Kristina, în vârstă de 21 de ani. 

"Toți vin la căpătâiul ei să își ia adio", a spus un apropiat al familiei. "Bobby Brown (tatăl tinerei, n.r.) plânge fără încetare de miercuri. Suntem în doliu", a adăugat sursa. Conform TMZ, tatăl fetei speră într-o minune și refuză debranșarea de la aparate, preferând să ia o decizie după weekend.

În prezent pare să se confirme teza sinuciderii și a unei profunde depresii a tinerei Bobbi Kristina în apropierea comemorării morții mamei sale, Whitney Houston. La domiciliul ei s-au găsit și droguri, iar apropiați ai fetei îl acuză pe Nick Gordon, care pretinde că este soțul tinerei.

Primele elemente ale anchetei arată că Gordon era cu un prieten, Maxwell Lomas, când a găsit corpul inert al lui Bobbi Kristina în cadă. Prietenul este însă bine cunoscut de poliție, el având necazuri în trecut cu justiția pentru posesie de armă și incidente legate de alcool și droguri, scrie presa mondenă.

Contrar zvonurilor, se pare că Bobbi și Nick Gordon nu erau căsătoriți și că relația lor trecea printr-un moment tensionat. Probabil că acest amestec exploziv ar fi făcut-o pe Bobbi Kristina să comită un gest ireparabil. Nick Gordon este considerat persona non grata la spital.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri