FOTO. Un balcon s-a prăbuşit în SUA. Şase tineri au murit

Data publicării:
GettyImages-477319938

FOTO: Gulliver/Getty Images 

Cinci dintre victime sunt studenţi irlandezi, care veniseră în Statele Unite să muncească pe perioada verii.

Tinerii participau la aniversarea unui prieten şi stăteau în balconul unui apartament de la etajul al patrulea, aflat la 12 metri de sol, în momentul când s-a petrecut tragedia.

 FOTO: Gulliver/Getty Images 

Mulţi dintre cei răniţi sunt în stare critică, a declarat ofiţerul Jennifer Coats, purtătoarea de cuvânt a poliţiei din Berkeley, anunţă Mediafax. Jennifer Coats a declarat, imediat după incident, că nu are informaţii despre identitatea victimelor, vârsta sau sexul lor. 

 FOTO: Gulliver/Getty Images 

Poliţia a primit un apel telefonic în legătură cu incidentul, marţi, la scurt timp după ora 01.00 (13.00 ora României), iar atunci când ofiţerii au ajuns la faţa locului au descoperit că balconul de la etajul al patrulea al clădirii de pe strada Kittredge s-a prăbuşit.

"Cu mare tristeţe pot să confirm că mai mulţi cetăţeni irlandezi şi-au pierdut viaţa, în timp ce alţii au fost răniţi grav, în urma prăbuşirii unui balcon în Berkeley, California", a declarat ministrul irlandez.


FOTO: Gulliver/Getty Images

Autorităţile americane au început o investigaţie şi, ca măsură de precauţie, au interzis accesul în celelalte balcoane din complexul de apartamente. Clădirea are apartamente la etajele superioare şi magazine la parter.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri