Fratele lui Stephen Paddock a izbucnit în lacrimi în fața jurnaliștilor

Data actualizării: Data publicării:
eric paddock
FOTO: captura CBS News

Eric Paddock, unul dintre frații atacatorului de la Las Vegas, Stephen Paddock, a fost cooperant cu jurnaliștii și a făcut mai multe declarații în ultimele zile legate de fratele său, devenit recent cel mai mare criminal în masă din istoria modernă a SUA.

eric paddock
FOTO: captura CBS News

Într-un interviu recent, Eric Paddock a izbucnit în lacrimi în fața jurnaliștilor și le-a spus că speră că în urma autopsiei să-i găsească fratelui său „o tumoare pe creier” pentru a exista o explicație a gestului său sângeros, potrivit Daily Mail.

„Inima mea e frântă din cauza a ce au pățit acei oameni. Dar nu pot să vă spun de ce Steve a făcut asta. E un gest îndepărtat de Steve pe care îl știm noi”, a spus el.

„Sper să-i găsească o tumoare pe creier la autopsie sau altceva”, a adăugat bărbatul, în lacrimi.

„Nu obișnuiesc să plâng, nu pot încă să procesez ce s-a întâmplat. De dimineață m-am trezit plângând”, a spus Eric Paddock.

Un altul dintre frați, Patrick Paddock II, a declarat reporterilor că nimic din comportamentul lui Stephen Paddock nu indica tendințe violente. "În copilărie era cel mai puțin violent din familie. Eu sunt mult mai furios", a spus acesta. La rândul său, Eric Paddock, care trăiește în Orlando, Florida, le-a povestit ziariștilor că ultima dată când a luat legătura cu fratele său a fost în septembrie, după uraganul Irma, când acesta s-a interesat cum se simte mama lor, care are 89 de ani, și i-a trimis un cadru.

Stephen Paddock  a deținut decenii la rând împreună cu fratele său Eric o afacere în domeniul imobiliar constând în renovarea de proprietăți și din a cărei vânzare ar fi rămas cu circa 2 milioane de dolari. "Era multimilionar, el m-a ajutat să devin bogat", a mai spus Eric Paddock.

„Nu avem nici o idee despre ceea ce s-a întâmplat”, a declarat, emoționat, Eric, fratele lui Paddock, pentru Las Vegas Review-Journal. „Este ca și cum ar fi căzut un asteroid peste noi”, a adăugat bărbatul, în vârstă de 55 de ani, care părea profund afectat de masacrul din Las Vegas. „Nimic nu ne permite să explicăm ceea ce a făcut el”, a mai spus Eric.

Lui Stephen Paddock îi plăcea să meargă la cazinou să joace, a mai spus fratele său la NBC News. Întrebat de CBS News, Eric a afirmat că Stephen nu avea convingeri religioase cunoscute.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri