GALERIE FOTO. Barack Obama, 50 de vizite externe în imagini

Data publicării:
obama cu familia la ritz in moscova - pete souza

Cu picioarele goale, la Pagoda Shwedagon în Myanmar, noiembrie 2012

Fotograful oficial al Casei Albe, Pete Souza, care îl însoțește de fiecare dată pe președinte în deplasările sale externe, a publicat un album fotografic în care a ales câte o fotografie din fiecare țară vizitată.

Față în față cu Rembrandt, Amsterdam, martie 2014

Vatican, 27 martie 2014

„Deplasările în străinătate cu președintele sunt foarte diferite. Adeseori, sunt la mila țării-gazdă pentru a avea acces. În unele țări mă simt mai bine decât în altele. Sunt norocos că am colegi, fotografi oficiali, în multe țări, care sunt extrem de săritori. Desigur, încerc să le întorc ajutorul când vizitează Casa Albă împreună cu șeful statului lor”, scrie Pete Souza pe blogul Casei Albe.

Stonehenge, 5 septembrie 2014

„Stăm rar într-o țară mai mult de două zile, ceea ce ne oferă doar o imagine parțială a fiecărui loc. Iar din cauza securității, locurile pe care putem să le vizităm sunt foarte puține. 

Tanzania, 2 iulie 2013

Acestea fiind spuse, am avut incredibila oportunitate de a vizita piramidele în Egipt, Stonehenge în Marea Britanie, Marele Zid în China, Petra în Iordania și Pagoda Shwedagon în Myanmar (așa că nu ar trebui să mă plâng prea mult).

În celula lui Nelson Mandela, iunie 2013

Sper că vă va plăcea această galerie foto. Și stați pe-aproape - voi adăuga o fotografie și din Kenya, apoi din Etiopia, pe care președintele o va vizita săptămâna viitoare”, scrie Pete Souza.

Rio de Janeiro, martie 2011

Întâlnire cu fostul rege al Arabiei Saudite, martie 2014

Fotograful oficial al Casei Albe a mai publicat o galerie foto cu președintele Obama, la începutul acestui an, făcând o retrospectivă a anului 2014.

Cu familia, pe acoperișul hotelului Ritz Carlton din Moscova, iulie 2009

 

 Curcubeul, la sosirea în Jamaica, aprilie 2015

 

 La Zidul Chinezesc, noiembrie 2009

 

 La piramide, iunie 2009

Toate fotografiile le puteți vedea aici.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri