Gérard Depardieu, dezvăluiri despre prietenia cu Putin: „Amândoi am fi putut ajunge nişte huligani”

Data publicării:
gerard depardieu motociclist - resized - mfax-1

Actorul francez Gérard Depardieu, în vârstă de 65 de ani, a lansat, joi, un volum autobiografic, intitulat "Ça s'est fait comme ça" ("S-a întâmplat aşa", n.r.), informează dailymail.co.uk.

Volumul de 170 de pagini, scris în colaborare cu scriitorul francez Lionel Duroy, conţine relatări din tinereţea actorului şi mărturisiri ale acestuia despre viaţa sa personală, mai ales despre relaţia cu copiii săi, notează Mediafax. Gérard Depardieu spune că a făcut sex pentru bani în tinereţe, a tâlhărit şi jefuit, a stat trei săptămâni în închisoare pentru furtul unei maşini şi a ajuns chiar să jefuiască morminte, înainte de a fi salvat de la autodistrugere de un impresar de teatru homosexual care i-a plătit cursurile de actorie.

Depardieu vorbeşte în cartea sa şi despre prietenia cu preşedintele rus Vladimir Putin. Cei doi s-au întâlnit prima dată în 2008 şi s-au înţeles foarte bine, potrivit lui Depardieu. "Amândoi am fi putut ajunge nişte huligani. Cred că (lui Putin, n.r.) i-a plăcut imediat latura mea de huligan... faptul că am fost uneori ridicat de pe trotuarul unde căzusem mort de beat. Ca şi în cazul meu, nimeni nu ar fi dat doi bani pe el (Putin, n.r.) când avea 15 ani", a scris Depardieu.

"E foarte simplu. Eu vorbesc, este cineva care scrie ce spun în franceză, apoi traduce în rusă şi apoi scrisoarea ajunge pe biroul lui Putin. Îi trimit scrisori în care îi vorbesc despre toate. E ca un prieten vechi. Îl amuză şi îmi răspunde", a descris Depardieu modul în care corespondează cu preşedintele Rusiei.

Deşi starul francez a declarat de curând că nu mai este pasionat de actorie, Gérard Depardieu are în derulare mai multe proiecte şi va putea fi văzut pe afişele a şapte filme care vor fi lansate în 2014. Cel mai important dintre ele este "Welcome to New York", de Abel Ferrara, în care Depardieu îl interpretează pe Dominique Strauss-Kahn, fostul director al FMI, căzut în dizgraţie după ce a fost acuzat de viol.



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri