Gruparea Anonymous avertizează asupra izbucnirii celui de-al Treilea Război Mondial

Data actualizării: Data publicării:
anonymous

Grupul de "hackeri activiști" Anonymous a difuzat o nouă înregistrare în care avertizează populația să se pregătească pentru izbucnirea celui de-al Treilea Război Mondial, pe măsură tensiunile dintre SUA și Coreea de Nord au escaladat. Clipul de șase minute a fost postat pe Youtube.

"Ies la suprafață toate semnele unui război iminent în Peninsula Coreei. Fiecare țară își mută strategic piesele în teritoriu. Însă spre deosebire de alte războaie, deși vor fi și trupe terestre detașate în teritoriu, această bătălie va fi, cel mai probabil, una brutală și rapidă. De asemenea, va fi devastatoare la nivel global, economic și va avea un impact negativ asupra mediului înconjurător. Acesta va fi un război real, cu consecințe la nivel mondial. Sunt trei superputeri în acest conflict, iar celelalte națiuni vor fi obligate să aleagă de partea cui vor fi", afirmă unul dintre hackeri, purtând celebra mască a lui Guy Fawkes.

Anonymous susține că administrația condusă de Donald Trump a transformat Australia într-o zonă "strategică din OCeanul Indian".

Tensiunile din pensinsula coreeană au escaladat după ce SUA a instalat un scut antirachetă în Coreea de Sud, iar Coreea de Nord a continuat testele nucleare. În urmă cu două săptămâni, China le-a cerut cetățenilor săi care se află în Coreea de Nord să părăsească de urgență țara.

Citește și ”De ce s-a lepădat Liviu Dragnea de Șerban Nicolae.”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri