Hotelul care îți dă banii înapoi dacă divorțezi

Data actualizării: Data publicării:
countryside hotel suedia
Foto: Facebook / Contryside Hotels

Cuplurile care au petrecut un sejur la un hotel al grupului suedez Countryside și divorțează după an vor primi banii înapoi de la hotel, se arată într-un comunicat al grupului.

countryside hotel suedia
Foto: Facebook / Contryside Hotels

Prin această inițiativă „radicală”, grupul speră ca „tot mai multe persoane să înțeleagă cât este de important să se investească într-o relație, înainte de a fi prea târziu”, a declarat Anna Madsen, purtătoarea de cuvânt a grupului suedez, relatează AFP, preluată de Agerpres.

Pentru a primi banii înapoi este suficient să fie tastat codul prin care s-a făcut rezervarea, la unul din cele 40 de hoteluri ale grupului, iar dacă din nefericire clienții divorțează după această perioadă de timp, nu trebuie decât să trimită actul de divorț la Countryside Hotels și le va fi rambursată suma pentru maximum două nopți, se arată în comunicat.

Introdusă la 20 martie, oferta are o perioadă nelimitată de timp, însă numărul rezervărilor făcute pe baza acestui cod nu a fost precizat. „Multă lume a sunat și s-a interesat dacă este vorba de o ofertă într-adevăr reală”, a precizat Anna Madsen.

Primim de mult timp cupluri în hotelurile noastre (...) și nu ne-am dat seama cât de benefică poate fi renunțarea la rutină, iar soții să se dedice unul altuia”, a spus ea, exprimându-și speranța ca această campanie de promoție să consolideze căsniciile.

În 2014, peste 47.000 de căsătorii au fost oficiate în Suedia și au fost pronunțate aproximativ 24.000 de divorțuri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri