Între Recep Erdogan şi Petro Poroşenko, Vladimir Putin l-ar salva pe cel care vrea să fie salvat

Data publicării:
vladimir putin GettyImages-450124128-1

 

„Aţi spus anul trecut că l-aţi salva pe Barack Obama de la înec. Dar pe Recep Erdogan sau Petro Poroşenko i-aţi salva? Pe care l-aţi salva primul?”, a întrebat Varia Kuzneţova, dovedit o memorie şi un interes uimitor pentru politica la nivel înalt a ţării sale.

"Ei bine, Varia, este o întrebare grea. Nici nu ştiu ce să spun. Dar, uite ce îţi spun, dacă este cineva care intenţionează să se înece, nu poţi să îl salvezi. Acum, noi suntem dispuşi să întindem mână oricărui partener, atâta timp cât îşi doresc asta”, a spus Vladimir Putin, fără să-i dea de fapt un răspuns precis interlocutoarei sale de doar 12 ani.

Președintele rus a subliniat că el consideră Turcia o țară prietenă, la fel și poporul turc, dar că există unele probleme cu unii oameni politici, al căror comportament nu este tocmai adecvat.

Rusia nu este și nu va ajunge într-o încercuire ostilă, s-a declarat convins președintele rus Vladimir Putin, în cadrul dialogului direct cu populația.

Turcia a doborât anul trecut un bombardier rusesc Su-24 la granița cu Siria, pe motiv că i-a încălcat granița, provocând o criză fără precedent în relațiile cu Rusia cel puțin în ultimii 50 de ani. De asemenea, relațiile Rusiei cu SUA sunt tensionate, ca urmare a rolului jucat de Moscova în criza ucraineană.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri