John Kerry, la locul atacurilor de la Paris. Secretarul de stat al SUA s-a scuzat pentru absenţa de la Marşul Solidarităţii

Data publicării:
kerry

John Kerry a fost primit de preşedintele francez, Francois Hollande, pe care l-a îmbrăţişat în semn de solidaritate pentru pierderea de vieţi suferită în urma atacurilor teroriste. John Kerry a depus o jerbă de flori la magazinul evreiesc din estul Parisului, unde au fost ucişi patru oameni, şi în faţa redacţiei Charlie Hebdo şi a discutat cu supravieţuitorii masacrului de miercurea trecută. Însoţit de asistenta sa, Victoria Nuland, el a avut o întâlnire şi cu edilul Parisului la sediul primăriei, unde a susţinut un discurs.

Am dorit să vin astăzi aici şi să împărtăşesc o îmbrăţişare cu întreg Parisul, cu întreaga Franţă. Am dorit să-mi exprim personal, în faţa dumneavoastră, sentimentul de pură oroare şi repulsie pe care l-au resimţit toţi americanii faţă de fapta laşă şi mârşavă, faţă de atacul asupra unor vieţi nevinovate şi asupra valorilor fundamentale”, a spus John Kerry.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri