Justin Timberlake și Jessica Biel au devenit părinții unui băiețel

Data publicării:
justin

Lynn Harless, bunica paternă a nou-născutului, care a primit numele Silas Randall, și-a împărtășit fericirea pe Facebook, scrie Agerpres.

„Fiul meu extraordinar și minunata lui soție ne-au făcut cel mai frumos cadou din lume! Silas Randall Timberlake!”. Prenumele copilului au fost alese în onoarea bunicului și tatălui copilului, a explicat ea cu mândrie. Mama și copilul sunt perfect sănătoși și cântărețul este "euforic" la ideea de a-și exercita noul său rol, a scris revista People, citând agenții celor doi artiști.

Cei doi s-a cunoscut în 2007 și s-au căsătorit în 2012.

Justin Timberlake, 34 de ani, și-a făcut debutul de foarte tânăr în televiziune, înainte de a se alătura trupei de băieți 'NSync. Apoi și-a continuat cariera solo și a jucat în mai multe filme, printre care "The Social Network", despre crearea rețelei de socializare Facebook.

Jessica Biel, 33 de ani, a devenit celebră cu serialul de televiziune "7th Heaven" (Al 7-lea cer, 1996-2006). A mai jucat în filmele "Hitchcock" (2012), "The Truth About Emanuel" (Viața secretă a lui Emanuel, 2013) și "The Illusionist" (Iluzionistul, 2006).

Justin Timberlake va deveni tată

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri