Lecţii de supravieţuire cu Bear Grylls şi Barack Obama

Data publicării:
obama bear

Mă bucur că acesta este singurul urs pe care l-am întâlnit”, a glumit Barack Obama în comentariul care însoţeşte fotografia postată pe contul de Instagram al Casei Albe. De altfel, acest selfie cu Bear Grylls este singurul detaliu care a ajuns la public, după apariţia preşedintelui american în celebra emisiune "Running Wild cu Bear Grylls".

Toată lumea se întreabă acum la ce provocări a fost supus cel mai puternic lider din lume, mai ales că Bear Grylls este cunoscut pentru situaţiile extreme cu care îşi confruntă invitaţii.

Înainte de întâlnirea cu Bear Grylls, Barack Obama s-a antrenat într-o expediție prin regiunile sălbatice din Arctica, echipat cu bocanci şi o jachetă sport. A ajuns în apropierea unuia dintre cei mai celebri gheţari de acolo, Exit, şi a văzut cu ochii lui efectele pe care le au schimbările climatice.

Acest gheţar a pierdut aproape doi kilometri în ultimele două sute de ani, dar rata de micşorare a stratului de gheaţă se accelerează în fiecare an. Este un semnal de alarmă convingător, legat de schimbările climatice. Vrem să ne asigurăm că şi copiii şi nepoţii noştri vor vedea aceste lucruri”, a spus Barack Obama, preşedintele SUA.

Aventura în Alaska a continuat pentru Barack Obama cu o plimbare cu barca într-unul dintre numeroasele golfuri din zonă. Încântat de ce a văzut, a făcut câteva fotografii şi le-a postat imediat pe Instagram.

Barack Obama şi-a permis şi câteva momente de relaxare. A făcut o vizită surpriză la o cofetărie, unde le-a făcut cinste tuturor cu rulouri cu scorţişoară.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri