Lumea muzicii, în doliu după moartea lui Joe Cocker

Data publicării:
Joe Cocker wiki-1

Paul McCartney a fostul unul dintre primii care şi-a exprimat regretul că a pierdut un bun prieten şi un bun colaborator la începutul ascensiunii celebrei trupe Beatles. "Este cu adevărat trist să aud despre moartea lui Joe", spune Paul McCartney pe blogul personal. "Era un tip grozav din nord pe care l-am iubit mult. La fel ca mulţi oameni, am iubit muzica lui", a mărturisit fostul membru al trupei Beatles.

Fostul baterist al celebrei formaţii, Ringo Starr, şi-a adus omagiile pe Twitter. "Adio! Dumnezeu să-l binecuvânteze pe Joe Cocker. Din partea unuia dintre prietenii lui, pace şi iubire", a declarat artistul pe pagina personală.

Un mesaj de condoleanţe a venit şi din partea lui Bryan Adams, care scrie tot pe contul personal de Twitter: "Joe Cocker a murit. Odihneşte-te în pace, bunul meu prieten! Ai fost unul dintre cei mai buni solişti ai muzicii rock dintotdeauna", a declarat cunoscutul cântăreţ canadian.

Joe Cocker a murit la vârsta de 70 de ani. Avea cancer la plămâni

"Te-am iubit pentru totdeauna şi îţi vom duce dorul neîncetat... Odihneşte-te în pace, Joe Cocker!", a fost şi mesajul lui Steven Tyler. Iar actorul şi cântăreţul Hugh Laurie îşi exprimă starea de şoc: "O, Doamne! Joe Cocker. Lumea se simte acum ca o masă cu două picioare" spune artistul britanic.

Joe Cocker a devenit celebru în 1969 după prestaţia de la festivalul Woodstock, din Statele Unite. Artistul britanic a interpretat atunci un cover după celebra piesă a formaţiei Beatles, "With a Little Help from my friends". În cariera de peste 40 de ani, Joe Cocker a înregistrat 22 de albume în studio şi a susţinut turnee în toată lumea. Artistul britanic a avut patru concerte la Bucureşti, ultimul în luna august a anului trecut, în cadrul turneului său mondial "Fire it up".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri