Maria Şarapova donează profitul mărcii ei de bomboane victimelor din Puerto Rico

Data publicării:
Maria Sarapova anunt test antidoping Sharapova GettyImages-514192780 1

Rusoaica Maria Şarapova a anunţat că va dona tot profitul înregistrat din prezent şi până la finalul anului de marca ei de bomboane Sugarpova fondului deschis de jucătoarea Monica Puig pentru ajutorarea victimelor din Puerto Rico ale Uraganului Maria.

Maria Sharapova News Conference
FOTO> Gulliver/ Getty Images

"Cu mai puţin de 12 luni, am vizitat frumoasa insulă Puerto Rico în calitate de invitată a Monicăi Puig pentru meciul ei demonstrativ. M-am îndrăgostit de insulă, oameni şi cultură. De la distanţă, este devastator să vezi cât de mult suferă insula şi oamenii. Am urmărit munca extraordinară pe care Monica a depus-o pentru insulă şi voi continua să susţin eforturile ei de strângere de fonduri", a anunţat Şarapova, potrivit WTA, notează News.ro.

Campioana olimpică Monica Puig şi-a propus să strângă 25.000 de dolari pentru victimele urganului, cel mai puternic care a lovit Puerto Rico în ultimul secol şi care a devastat insula. Însă rezultatele campaniei de strângere de fonduri i-au depăşit aşteptările. Foarte multe persoane sau alăturat jucătoarei de tenis originară din Puerto Rico, iar suma strânsă a depăşit 100.000 de dolari.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri