Mark Zuckerberg promite că va dona 99% din acţiunile Facebook. Reacția unei alte familii care a renunțat la o parte din avere

Data publicării:
mark zuckerberg si familia

În aceeaşi postare, Zuckerberg mai spune că va renunţa la 99% din acţiunile pe care le deţine la reţeaua socială, estimate la 45 de miliarde de dolari, pentru o campanie lansată de el şi soţia sa, menită să promoveze egalitatea între copii.

Vom dona 99% din acțiunile noastre Facebook, evaluate în prezent la 45 miliarde de dolari, în timpul vieții noastre pentru a avansa această misiune”, au scris părinții într-o scrisoare către fiica lor,” postată pe Facebook și însoțită de o fotografie a cuplului contemplând copilul, agențiile de presă citate de Agerpres.

Priscilla and I are so happy to welcome our daughter Max into this world!For her birth, we wrote a letter to her about...

Posted by Mark Zuckerberg on Tuesday, December 1, 2015

Inițiativa sa a fost lăudată de Melinda Gates, soția fondatorului Microsoft, care și-a donat, de asemenea, o parte din avere pentru fundațiile sale de caritate și de cercetare.

Exemplul pe care îl dați azi este o inspirație pentru noi și pentru întreaga lume. Putem fi siguri de un lucru: Max și toți copiii născuți azi vor crește într-o lume mai bună decât cea pe care o știm acum”, a scris Melinda Gates pe Facebook, într-un răspuns la postarea lui Mark Zuckerberg.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri