Mark Zuckerberg, reacție după atacul terorist din Paris: „Nu voi lăsa că acest lucru să se întâmple pe Facebook”

Data publicării:
mark-zuckerberg

Mark Zuckerberg a postat în această dimineață un mesaj în care povestește cum, acum câţiva ani, un extremist din Pakistan a vrut să îl „condamne la moarte pentru că Facebook refuză să interzică conţinut despre Mohammed considerat ofensator”.

„Ne-am împotrivit acestei cereri deoarece voci diferite, chiar dacă uneori ofensatoare, pot face din lume un loc mai bun şi mai interesant”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook, precizând de altfel că rețeaua de socializare a fost întotdeauna un loc unde oamenii din toată lumea pot să îşi împărtăşească liber ideile şi părerile.

„Noi respectăm legile fiecărei ţări, dar nu lăsăm niciodată că un grup să dicteze ce pot împărtăşi oamenii din întreaga lume”, a scris Mark Zuckerberg, care a menționat că după atacul din Paris crede că grupările de extremişti încearcă reducă la tăcere pe toată lumea.

„Nu voi lăsa că acest lucru să se întâmple pe Facebook. Sunt decis să construiesc un serviciu unde poţi vorbi liber, fără frică de violenţă”, a mai scris Zuckerberg, care le-a transmis condoleanţe familiilor celor ucişi în atacul terorist. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri