Mărturia soției teroristului Said Kouachi, după atacul de la Paris: A sărutat-o și a plecat 

Data publicării:
Cherif-Kouachi-Said-Kouac-011 1

Soumya, soția teroristului Saïd Kouachi, a povestit că ultima dată când și-a văzut soțul acesta i-a spus că merge la Paris pentru a-și vizita fratele mai mic, despre care i-a spus că ar fi bolnav, notează theguardian.com.

Femeia a precizat că nu știa că soțul ei este extremist religios sau că ar fi plănuit atacul de la Charlie Hebdo. „A sărutat-o, apoi i-a spus că pleacă la Paris pentru a-l vedea pe Cherif care ar fi fost bolnav. Apoi a plecat. A fost și ultima dată când a vorbit cu el pentru că acesta își lăsase telefonul acasă”, a povestit avocatul Antoine Flasaquier.

Avocatul a mai spus că și familia teroristului este în stare de șoc, după atacul de la Charlie Hebdo. Pentru soția lui Saïd Kouachi atacul este un coșmar.

„Ea nu înțelege nimic. Astăzi simte că a trăit o minciună. Avea o viață normală, cu un bărbat normal, care nu și-a arătat niciodată viziunile radicale. Chiar și după ce a auzit ce s-a întâmplat, aceasta nu a putut să creadă că poate fi adevărat”, a mai spus avocatul, care a precizat că bărbatul nu a vorbit despre caricaturile din Charlie Hebdo și nu a făcut niciun comentariu legat de uciderea jurnaliștilor. „Nu i-a vorbit niciodată soției despre aceste subiecte”, a mai spus avocatul. 

Ambii frați Kouachi s-au antrenat cu Al Qaeda în Yemen. Cei doi au fost scoși recent de sub supraveghere

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri