Moș Crăciun a trecut prin România

Data publicării:
norad santa

 

Actualizare 21.50. Moș Crăciun a trecut pe deasupra României. Potrivit NORAD, până acum a împărțit peste 2,6 milioane de cadouri.

_______________________________

Traseul Moşului este urmărit în acest an din două locuri: de la baza agenţiei pentru apărarare Americii de Nord - sau NORAD, pe scurt -, şi de la sediul Google, ambele din Statele Unite. Deasupra României ar urma să ajungă mai târziu. În anii trecuți a ajuns în România în jurul orei 22.25.

NORAD a început să-l urmărească pe Moş Crăciun, cu ajutorul radarelor şi avioanelor de vânătoare, încă din 1956, iar în această perioadă a reuşit să strângă mai multe detalii preţioase despre misteriosul bătrân cu haină roşie.

Moş Crăciun are circa 1 metru 70 înălţime şi o cântăreşte aproape 120 de kilograme. Sania lui Moş Crăciun a zburat pentru prima oară în anul 343, are o lungime de 75 de acadele, o lăţime de 40 de acadele şi are o greutate la decolare de 75.000 de jeleuri. Propulsia este asigurată de nouă reni, hrăniţi cu fân, ovăz şi morcovi iar viteza maximă o depăseşte pe cea a luminii.

În total, Moşul va împărţi 60.000 de tone de cadouri.

Urmăriți drumul Moșului aici:

http://www.noradsanta.org/

https://santatracker.google.com/?hl=en#village

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri