Nu a avut loc în avion și a înjunghiat 14 pasageri

Data publicării:
aeroport bolivia

Bărbatul a ajuns pe aeroportul El Alto din La Paz în jurul orei 8 dimineaţa.

„Bărbatul a venit şi a cerut un bilet către Chile. Când i s-a spus că nu mai sunt, el susţine că a început să audă voci şi a mers în sala de aşteptare unde se aflau pasagerii”, a declarat Jorge Perez, ministrul de Interne al Boliviei.

Enervat că nu a găsit bilet, bărbatul a început să atace oamenii întâlniţi în cale.

„A scos cuţitul şi i-a înjunghiat pe pasagerii despre care el credea, în mintea lui tulburată, că încearcă să-l atace”, a detaliat ministrul de Interne.

Oamenii aflaţi pe aeoportul din La Paz au fugit, dar nu toţi au reuşit să scape de cuţitul agresorului. Una dintre victime a folosit laptopul drept scut, iar când acesta i-a scăpat din mâini, l-a lovit pe agresor cu picioarele.

„A ridicat cuţitul şi a atacat-o pe soţia mea, aceasta s-a ascuns în spatele meu şi el a venit după ea. M-am oprit, am ridicat laptopul şi când încercam să fug, am căzut şi am scăpat şi laptopul, dar el a continuat să mă atace cu cuţitul”, a declarat Ever Miranda.

Poliţia spune că toate victimele sunt cetăţeni bolivieni. Agresorul, în vârstă de 40 de ani, se află în custodia poliţiei şi va fi supus unei evaluări psihiatrice. El le-a declarat anchetatorilor că a mers la aeroport pentru a-l întâlni pe Dumnezeu, dar şi că intenţiona să vândă animale acolo. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri