O femeie cu cancer terminal i-a creat soțului cont pe un site matrimonial

Data actualizării: Data publicării:
amy sotie
FOTO: Facebook

Amy Rosenthal suferea de cancer în faza terminală, dar asta nu a oprit-o să încerce să se asigure că soțul ei își va găsi o altă parteneră după moartea ei.

amy sotie
FOTO: Facebook

Amy Krouse Rosenthal  a fost scriitoare, autoare de filme documentare, dar și moderator radio.

Ea a aflat că suferă de cancer ovarian, în 2015, după ce a ajuns la urgență crezând că are apendicită, după scria People.

Când a aflat diagnosticul devastator ea și soțul ei erau căsătoriți de 26 de ani.

Într-un eseu pentru New York Times, la categoria „Dragoste Modernă”, femeia, care este și scriitoare de cărți pentru copii, a relatat povestea emoționantă de iubire pe care a împărțit-o cu soțul ei. Ea a declarat și că i-a creat soțului un „profil pe un site de matrimoniale”, în care precizează că este „un bărbat de care te poți îndrăgosti foarte ușor. Eu am facut-o”.

„Am intrat pe Tinder, Bumble sau eHarmony, dar cel mai bine îi voi crea un profil general aici, bazându-mă pe experiența coexistenței noastre în aceași casă, în jur de 9.490 de zile”, a scris femeia de 51 de ani.

A avut grijă să-i înșire toate calitățile: „Are 1,77 metri înălțime și 72 de kilograme, are părul grizonat și ochi căprui”.

Amy Rosenthal laudă și gustul vestimentar al soțului, spunând că împrumută haine de la cei doi fii ai săi.

„Lui Jason îi place să asculte muzică live, este modul nostru preferat de a ne petrece timpul împreună. Menționez că fiica noastră de 19 ani, Paris, preferă să meargă la concert cu el decât cu oricine altcineva”, scrie femeia.

„Dacă sunteți în căutare de un visător, un călător spontan, Jason este omul pe care îl căutați. Am menționat cât de incredibil de frumos este? O să-mi fie dor să mă uit la fața lui”, mărturisește femeia.

Mama a trei copii, ea preciza că „vrea mai mult timp cu soțul ei și cu copiii ei”, dar că asta nu se va întâmpla pentru că „probabil mai are doar câteva zile pe planeta asta”.

Într-adevăr, femeia a murit în martie 2017.

 

 

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri