O nouă decizie în cazul morții actorului Paul Walker

Data publicării:
GettyImages-168243951-1

©FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES  

Kristine Rodas nu a adus dovezi valabile care să sprijine ideea că moartea dlui Rodas s-a datorat unei lipse a mașinii Porsche, apreciază tribunalul în decizia sa.

Dna Rodas dăduse în judecată firma Porsche în mai 2014, apreciind că mașina Carrera GT pe care o conducea soțul ei — Paul Walker aflându-se atunci pe locul de lângă șofer — nu era dotată cu dispozitive de securitate esențiale, cum ar fi întăriri laterale anti-coliziune și un sistem anti-incendiu pentru rezervorul de benzină.

Și fiica adolescentă a lui Paul Walker a dat în judecată compania Porsche, susținând că mașina Carrera GT 2005 în care se afla tatăl ei era periculoasă. Acest litigiu se judecă încă.

Paul Walker a murit la 30 noiembrie 2013, la Santa Clarita (nord-vest de Los Angeles), la vârsta de 40 de ani, când mașina Porsche condusă de Roger Rodas a intat într-un pom și a luat foc. Anchetatorii au stabilit că șoferul conducea cu viteză — circa 160 de kilometri pe oră — și a pierdut controlul volanului puternicei sale mașini sport, amintește directmatin.fr.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri