O româncă, arestată în Dubai pentru că a întreținut „relații sexuale ilegale” pe un iaht, apoi a făcut un avort

Data publicării:
iaht dubai emiratele arabe unite
Foto: Shutterstock

O româncă urmează să ajungă în spatele gratiilor şi să fie deportată, după ce a întreţinut relaţii sexuale ilegale pe un iaht şi a luat un tratament medicamentos pentru întreruperea unei sarcini nedorite în Dubai, relatează News.ro.

iaht dubai emiratele arabe unite
Foto: Shutterstock

Potrivit primelor informaţii, românca a întâlnit anul trecut un bărbat neidentificat, care ar putea să fie cetăţean român, pe un iaht luxos din Dubai Marina, iar cei doi au plecat într-o scurtă croazieră şi au întreţinut relaţii sexuale consensuale, dar ilegale între două persoane necăsătorite din Dubai.

La scurt timp după, femeia a realizat că a rămas însărcinată, iar bărbatul a fugit din Dubai.

Ulterior, românca a achiziţionat un tratament medicamentos pentru întreruperarea sarcinii nedorite, care i-a provocat o hemoragie şi a fost nevoită să ajungă într-un spital din Dubai.

Medicii au realizat sursa hemoragiei şi au chemat autorităţile, întrucât aceasta nu a putut să dovedească o sarcină legitimă, iar avorturile sunt interzise în Emiratele Arabe Unite.

În timpul interogării, românca a recunoscut că a rămas însărcinată în urma întreţinerii de relaţii sexuale pe un iaht din Dubai Marina.

Procurorii au pus-o sub inculpare pentru întreţinere de relaţii sexuale ilegale şi pentru că a recurs la un tratament medicamentos pentru întreruperea unei sarcini, dar aceasta şi-a retras mărturisirea în faţa judecătorilor şi a argumentat că a întreţinut relaţii sexuale în afara graniţelor Emiratelor Arabe Unite.

Însă, magistraţii au decis condamnarea româncei la trei luni de închisoare pentru întreţinerea de relaţii sexuale în afara căsătoriei şi la o lună suplimentară pentru avort. De asemenea, aceasta urmează să fie deportată în România.

Curtea de Apel a redus condamnarea la o lună de închisoare şi la o amendă de 460 de euro pentru avort, deşi femeia a susţinut că a avut sex în România.

În final, magistraţii Curţii de Casaţie au menţinut sentinţa de o lună de închisoare şi amenda, precum şi ordinul de deportare în România.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri