PanamaPapers | Premierul Islandei nu a demisionat. "S-a retras puţin"

Data publicării:
premier islanda agerpres 8502712-1

Foto: Agerpres

Departamentul de relaţii publice al Guvernului islandez a transmis un comunicat în care spune că premierul a „sugerat” Partidului Progresist, din care face parte, ca pentru „o perioadă nedefinită de timp” atribuţiile sale în fruntea Guvernului să fie preluate de vicepreşedintele formaţiunii politice.

„Premierul nu a demisionat şi va continua să-şi exercite funcţia de preşedinte al Partidului Progresist”, se spune în comunicatul trimis pe adresa de mail a jurnalistului Financial Times Richard Milne şi făcut public de EuroNews.

În continuare, comunicatul precizează că Sigmundur David Gunnlaugsson este foarte mândru de succesul politicilor guvernului său, care au dus la revenirea economică a Islandei. În acelaşi timp, poziţia pe plan extern a ţării „nu a fost niciodată atât de bună ca acum”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citiţi şi:

Panama Papers | Premierul Islandei a demisionat

PANAMA PAPERS | Premierul Islandei a plecat din timpul unui interviu


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri