Papa Francisc își va juca propriul rol în filmul „Beyond the Sun”

Data publicării:
papa francisc - GettyImages - 21 oct 15

 

Foto: Gulliver / GettyImages

Filmul va fi o „experiență de familie”, papa Francisc cerând cineaștilor să creeze un film care să transmită copiilor mesajului lui Isus, scrie theverge.com, citând revista Variety.

Suntem entuziasmați și ne exprimăm recunoștința față de Sanctitatea Sa, faptul că papa Francisc participă la acest film este dincolo de cuvinte. Nu este doar un film pentru noi, este un mesaj și cine ar fi putut mai bine să fie alături de noi pentru a transmite un mesaj social și spiritual decât Papa”, a declarat Andrea Iervolino, cofondator al casei de producție Ambi Pictures, care va realiza filmul.

Graciela Rodriguez a scris scenariul filmului și va fi coproducătoare alături de Gabriel Leybu, filmările urmând să înceapă în Italia, cât de curând. Filmul va fi distribuit la nivel internațional de divizia de vânzări din Los Angeles a casei Ambi Pictures.

Monseniorul Eduardo Garcia va fi consilierul papei Francisc pe platourile de filmare. Toți banii care vor fi strânși din acest film vor fi donați unor organizații de caritate pentru copii din Argentina, țara natală a suveranului pontif.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri