Primarul din Toronto merge la dezintoxicare

Data publicării:
rob ford digi

Edilul din Toronto nu a avut curajul să dea ochii cu presa pentru a face anunţul intrării în concediu medical. Şi-a trimis în schimb fratele, consilier al Primăriei metropolei canadiene, să vorbească presei despre întreruperea campaniei electorale pentru a se trata de dependenţa de droguri şi alcool.

Rob şi-a recunoscut problemele şi a decis să ceară ajutor profesional. Nu este un lucru uşor pentru nimeni, mai ales atunci când eşti primarul oraşului”, a declarat Doug Ford, consilier al Primăriei din Toronto.

Rivalii lui Rob Ford în cursa pentru primăria oraşului Toronto nu au fost impresionaţi de decizia sa.

„Rob Ford nu reprezintă Toronto. Toronto s-a săturat să fie tras în acest scandal trist”, spune Karen Stintz, candidat la Primăria din Toronto.

Controversatul primar se afla în plină campanie electorală pentru alegerile din 27 octombrie. Rob Ford speră să cîştige un nou mandat chiar dacă de numele său scandalurile s-au ţinut lanţ, fie că a fost vorba despre consum de alcool, droguri sau ameninţări de persoane.

Acelaşi Rob Ford nu s-a sfiit să cânte şi să-şi arate mişcările de dans chiar în mijlocul Primăriei.

După toate scandalurile, Rob Ford a rămas primar doar cu numele. Consilierii primăriei din Toronto au votat privarea acestuia de toate puterile executive. Edilul Rob Ford nu poate fi demis decât dacă este condamnat la închisoare, iar el a declarat că nici nu se gândeşte la şa ceva.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri