Prinţii de Monaco au fost botezaţi

Data publicării:
printi monaco

În timpul botezului, cei doi prinţi au stat cuminţi în braţele părinţilor lor. Prinţul moştenitor Jacques Honore Rainier a fost ţinut de mama sa, iar mica prinţesă Gabriella a stat tot timpul în braţele tatălui său.

Gemenii au naşi diferiţi de botez, băiatul din partea tatălui, iar fetiţa din partea mamei. După ce au fost creştinaţi, iar părinţii lor au completat toate documentele necesare, prinţul Jacques şi prinţesa Gabriella au făcut prima lor baie de mulţime. Ei au fost prezentaţi mulţimii adunate în faţa catedralei, de către părinţii lor.

După terminarea slujbei, prinţul Albert şi prinţesa Charlene s-au întors la palat pe jos şi au fost salutaţi de locuitorii principatului. Din motive de securitate, gemenii au ajuns la palatul princiar într-o maşină.

Prinţul Jacques şi prinţesa Gabriella s-au născut pe 10 decembrie, anul trecut. Deşi a venit pe lume după sora sa, Jacques are prioritate în ordinea succesiunii la tron, pentru că este băiat.

Albert de Monaco mai are doi copii, născuţi în afara căsătoriei, pe care i-a recunoscut oficial după urcarea pe tron. Însă niciunul nu are drept de succesiune.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri