Prințul Harry, însoțit de iubita sa Meghan Markle, la Jocurile Invictus

Data publicării:
Invictus Games Toronto 2017 - Opening Ceremony
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Prințul Harry a dat startul sâmbătă Jocurilor Paralimpice Invictus, având-o alături pe Melania Trump, prima doamnă a Statelor Unite, iar câteva rânduri mai în spate pe iubita sa, Meghan Markle, în prima apariție a cuplului la un eveniment public, informează duminică AFP.

Invictus Games Toronto 2017 - Opening Ceremony
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Purtând o jachetă din piele aruncată pe umeri, frumoasa brunetă a stat la câteva rânduri distanță de prințul Harry, lângă Melania Trump și în spatele prim-ministrului canadian Justin Trudeau, a soției acestuia Sophie și a președintelui ucrainean Petro Poroșenko, notează Agerpres.

După devăluirile făcute pentru revista Vanity Fair la începutul lunii, fiecare apariție publică a actriței Meghan Markle este urmărită cu cel mai mare interes în speranța unei declarații care va oficializa relația cu prințul Harry.

''Suntem un cuplu. Suntem îndrăgostiți. (...) Suntem fericiți. Ador poveștile de dragoste'', a declarat iubita prințului, originară din Los Angeles și în vârstă de 36 de ani.

Născută într-o familie mixtă — mama afro-americană, iar tatăl, alb — bruneta împărtășește cu ușurință detalii din viața sa privată pe rețelele de socializare, unde a postat poze de la discuția pe care a avut-o cu Justin Trudeau și și-a făcut publică preferința pentru Hillary Clinton la alegerile din Satele Unite de anul trecut.

Locuitorii din Toronto au toate motivele să se intereseze de Meghan Markle pentru că actrița este deja de-a casei după ce, în urma divorțului de un producător american, în 2013, și-a cumpărat o locuință în metropola canadiană pentru a-i fi mai ușor la filmările pentru serialul ''Suits'' în care joacă.

Prințul Harry și-a dedicat cea mai mare parte a programului zilei de sâmbătă Jocurilor Invictus.

După ce a participat la două misiuni în Afganistan, nepotul reginei Elisabeta a II-a este unul dintre inițiatorii acestor competiții sportive organizate după modelul jocurilor paralimpice și a cărei primă ediție s-a desfășurat în septembrie 2014, la Londra.

După ce anul trecut s-au desfășurat la Orlando, cea de-a treia ediție a fost rezervată Canadei care sărbătorește anul acesta 150 de ani de când a devenit confederație și centenarul bătăliei de la Vimy (în nordul Franței), unde, în timpul Primului Război Mondial, numeroși soldați canadieni au căzut în luptă.

Premierul Justin Trudeau a fost maestrul de ceremonii al evenimentului, primindu-i pe cei 550 de militari și veterani din 17 țări care se vor întrece în 12 categorii.

''Bine ați venit la Jocurile Invictus 2017!'' a anunțat acesta, reamintind curajul soldaților care fac foarte bine ceea ce fac: își servesc țara cu devotament și integritate.''

''Nu sunteți aici doar pentru a da un exemplu, sunteți aici pentru a câștiga'', a adăugat acesta.

La ceremonia de deschidere au cântat Sarah McLachlan, Alessia Cara și soprana britanică Laura Wright.

Prințul Harry și-a început ziua de sâmbătă cu un alt subiect sensibil pentru el și fratele său mai mare, prințul William, sănătatea mintală a tinerilor.

Prințul Harry a mers în vizită la Centrul de toxicomanie și sănătate mintală (CAMH) din Toronto, instituție pe care a vizitat-o și mama sa acum 26 de ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri