Problemă gravă cu drogurile într-un oraș: porumbeii fac cuib din seringi

Data actualizării: Data publicării:
C-7Qn60XoAMAMp7

Drogurile afectează nu numai oamenii, ci și porumbeii, în orașul Vancouver. Poliția canadiană a descoperit un cuib cu trei ouă de porumbel într-o chiuvetă plină cu seringi hipodermice.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Porumbeii și-au făcut cuib din seringi într-o chiuvetă, în ceea ce pare a fi o cameră abandonată. Clădirea ar fi un hotel ieftin dintr-o zonă frecventată de persoanele dependente de droguri, scrie presa locală.

Fotografia a fost distribuită de un inspector al Poliției din Vancouver. „O realitate tristă în criza drogurilor”, a scris Michelle Davey.

Potrivit sursei citate, numărul cazurilor de supradoză și decese cauzate de droguri a crescut, în special din cauza amestecării drogurilor cu opioide puternice, precum fentanil și carfentanil.

De la începutul acestui an, peste 100 de persoane au murit din cauza supradozelor de droguri. Numai într-o singură noapte din aprilie paramedicii au intervenit în 12 cazuri de supradozare.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri