Putin răspunde la acuzațiile că Trump a fost la Moscova cu prostituate

Data publicării:
vladimir putin_kremlin.ru
Foto: kremlin.ru

Vladimir Putin lansează un ultim atac, la adresa administraţie Obama, pe care o acuză că încearcă să submineze legitimitatea preşedintelui-ales, Donald Trump.

Se referă aici, liderul de la Kremlin, la dezvăluirile conform cărora Rusia ar deţine informaţii compromiţătoare despre Donald Trump. Vladimir Putin susţine că totul este o farsă şi că agenţii secreţi ruşi, nu supraveghează fiecare milionar american, care vizitează Moscova.

În plus, consideră Vladimir Putin, toate aceste atacuri, lansate la adresa lui Donald Trump, nu fac decât să arate, în ce stadiu de degradare a ajuns clasa politică americană.

Are şi un argument preşedintele rus, în sprijinul afirmaţiilor sale - îi vine greu să creadă că, primul lucru pe care, l-ar fi făcut Donald Trump, atunci când a vizitat Moscova, ar fi fost să se vadă cu prostituatele ruse, chiar dacă acestea, ar fi cele mai bune din lume.

„Răspândirea de astfel de poveşti false este evident o făcătură. De cum a ajuns, Trump s-a grăbit să se întâlnească cu prostituatele din Moscova. Vorbim de un om matur aici. Dincolo de asta, este un om care, ani la rând, a organizat concursuri de frumuseţe. A socializat cu cele mai frumoase femei din lume. Îmi vine greu să cred că a alergat la un hotel pentru a se întâlni cu fetele noastre de moravuri uşoare. Chiar dacă sunt cele mai bune din lume. Oamenii care comandă farse de genul celor care sunt răspândite acum împotriva preşedintelui-ales al SUA, care le fabrică şi le folosesc în lupta politică, sunt mai răi decât prostituatele. Nu au nicio limită morală”, afirmă Vladimir Putin.

(Sursa: Digi24)

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri