Scrisoarea de dragoste adresată de Pamela Anderson lui Julian Assange, fondatorul WikiLeaks

Data actualizării: Data publicării:
Pamela Anderson GettyImages-103195365

Pamela Anderson a făcut un apel la liderii lumii și le-a cerut, într-o scrisoare deschisă, să intervină pentru eliberarea fondatorului WikiLeaks Julian Assange, relatează Sky News.

Fostul star Baywatch spune în scrisoare că nu mai există niciun motiv pentru ca Assange să fie "captiv într-o cameră mică", în condițiile în care Suedia a renunțat la acuzațiile ridicate împotriva acestuia.

Assange se află de aproape cinci ani în Ambasada Ecuatorului la Londra, unde a cerut azil, temându-se că va fi extrădat în Suedia și arestat în urma acuzațiilor de viol, pe care fondatorul WikiLeaks le-a negat.

În scrisoarea sa, Pamela Anderson afirmă că Theresa May este "cel mai prost premier din istorie" și îl laudă pe liderul laburist Jeremy Corbyn. Actrița în vârstă de 49 de ani o acuză pe May că îl ține pe Assange "prizonier în ambasadă de cinci ani și refuză să îl lase să plece".

"Theresa May, care nu vrea să dea mâna cu victimele incendiului de la Grenfell Tower. Căreia nu îi pasă de oamenii săraci. Căreia nu îi pasă de justiție sau pace. Căreia nu îi pasă de Julian. Cel mai prost premier din istorie", a scris actrița.

Anderson i-a invitat pe președintele francez Emmanuel Macron și pe soția acestuia la deschiderea restaurantului pe care actrița îl are în Franța și le-a cerut să îi acorde azil lui Assange.

În scrisoarea sa, Pamela Anderson îl mai laudă pe Assange pentru "curajul" său, care îl face să fie atât de "sexy", și semnează textul "Te iubesc. Pamela".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri