Soţia lui Johnny Depp evită închisoarea, recunoscându-şi vinovăţia în instanţă

Data publicării:
GettyImages-504260604

©FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Procurorii australieni au renunţat la două capete de acuzare - asociate importului ilegal de animale -, după ce Amber Heard i-a adus pe terrierii Pistol şi Boo în Australia anul trecut, în perioada în care Johnny Depp filma în această ţară pentru cel de-al cincilea lungmetraj din seria ”Piraţii din Caraibe”.

O eventuală condamnare pentru importul ilegal de animale i-ar fi adus actriţei americane o pedeapsă de până la 10 ani de închisoare.

Acuzaţia de falsificare a documentelor de imigraţie atrage o pedeapsă de cel mult 1 an în închisoare şi o amendă de peste 10.000 de dolari australieni (7.650 de dolari americani), însă judecătoarea Bernadette Callaghan a decis ca Amber Heard să fie plasată în regim de libertate condiţionată timp de o lună. În urma acestei decizii, vedeta va trebui să plătească o amendă de 1.000 de dolari australieni (760 dolari americani), dacă va încălca orice lege australiană în următoarea lună. Scandalul a început în mai 2014, când Barnaby Joyce, ministrul Agriculturii, l-a acuzat pe Johnny Depp că a introdus ilegal în ţară cei doi câini de companie, la bordul unui avion privat, atunci când s-a întors în Australia pentru a relua filmările de la noul lungmetraj din franciza ”Piraţii din Caraibe”.

sursa: news.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri