Ted Cruz răspunde acuzațiilor lui Donald Trump

Data publicării:
ted cruz - GettyImages-507943256-1

Donald Trump, candidat candidat la învestitura republicană: El (Ted Cruz, n. red.) a spus că Ben Carson a renunţat la cursa electorală. A spus că în ziua alegerilor, Ben Carson a renunţat la cursă, iar Ben nu făcuse asta. Cu alte cuvinte, Ben Carson a renunţat, aşa că daţi-mi voturile voastre! Ce fel de porcărie e asta?

Donald Trump a mers şi mai departe, cerând repetarea scrutinului, dar Ted Cruz neagă orice intenţie necinstită.

Ted Cruz, candidat la învestitura republicană: Echipa mea a transmis o ştire CNN, anunţată de CNN. Ştirea era că Ben Carson se opreşte în Iowa, nu merge mai departe în New Hampshire. Era o ştire difuzată de CNN. Echipa mea a transmis-o susţinătorilor. Era o ştire proaspătă şi era relevantă. Ulterior, campania Carson a dat publicităţii alt comunicat, spunând că nu îşi suspendă campania.

Postul de televiziune neagă că ar fi difuzat o asemenea ştire, iar Ben Carson nu e convins de buna-credinţă a senatorului Cruz.

Ben Carson, candidat la învestitura republicană: E clar că unii au încercat să profite de situaţie, să distorsioneze informaţia. Asta e clar. Senatorul Cruz mi-a spus că n-a fost la curent şi nu a aprobat aşa ceva. Aşteptăm să vedem ce face pentru a demonstra asta.

Trei candidaţi s-au retras totuşi din cursa pentru nominalizarea republicană, după scrutinul din Iowa. Este vorba despre senatorul de Kentucky Rand Paul, fostul guvernator de Arkansas Mike Huckabee şi fostul senator de Pennsylvania Rick Santorum, care obţinuseră sub 5% din voturi. Şi democratul Martin O'Malley şi-a suspendat campania. Astfel, în cursă au rămas nouă candidaţi republicani şi doi democraţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri