TEROARE LA PARIS. Martor al atacurilor: Am auzit două explozii și împușcături. Toată lumea era speriată, alerga peste tot

Data publicării:
PARIS 16 ECHIPE INTERVENTIE CENTRU PARIS GettyImages-497049214

„Eram cu fiul meu de 8 ani la stadion şi la minutul 20 am auzit o primă explozie şi toată lumea s-a întrebat ce se întâmplă. Chiar jucătorii pe teren s-au oprit din joc câteva secunde. Am zis că e o întreprindere în zonă care a explodat. Nu ştiam.

O a doua explozie s-a întâmplat la minutul 25 din meci şi mai importantă decât prima şi la momentul acesta unii au început să plece.

La minutul 60 am auzit împuşcături şi se trăgea pe stradă. Atunci am decis să plec cu fiul meu şi, când plecam noi de la stadion, toată lumea alerga, era panică mare în afara stadionului şi am alergat, am alergat cu fiul în braţe până la metrou.

Explozia a fost puternică. Nu am auzit aşa ceva. Dar credeam că era ceva de genul o explozie de produse chimice, nu ştiam că ar fi ceva terorist. Eram panicaţi! Nu ştiam ce se întâmplă! Era poliţie peste tot, ca la stadion, dar mai mult încă şi nu spuneau nimic, decât „Plecaţi, plecaţi!”. Toată lumea era speriată în afara stadionului. Toată lumea alerga peste tot”, a declarat, pentru Digi24, Mathieu Sarfati, martor al atacurilor.

Citiți și: TEROARE LA PARIS. PESTE 120 DE MORȚI ÎN ATACURI FĂRĂ PRECEDENT

Atacuri dejucate în Franța de la atentatul asupra „Charlie Hebdo”

Atacuri la Paris. Reacția președintelui României și a altor politicieni

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri