TEXAS. O răfuială între 200 de motocicliști a lăsat în urmă nouă morți și zeci de răniți

Data publicării:
crime scene

Totul a început ca o răfuială în parcarea unui restaurant din Waco, Texas. Personajele principale: cinci găşti rivale şi 200 de motociclişti. Nu a durat mult timp până când au scos cuţitele şi, apoi, armele de foc.

„Fiul meu e acolo. Soţul meu e acolo. Gaşca asta de bandiţi face tot ce vrea mereu, chiar dacă e vorba că îşi scot armele şi încep să tragă în oameni. Asta au făcut acolo. Nu se întâmpla nimic, dar au vrut să tragă în oameni. Nu îi lasă pe oameni în pace. Nu ştiu care e problema lor”, a spus o localnică.

Nouă motociclişti au murit, iar alţi 18 au fost răniţi în confruntări. Bilanţul ar fi putut fi mult mai mare, dacă nu ar fi intervenit zeci de poliţişti. Ofiţerii spun că atacul putea fi prevenit, dacă restaurantul le-ar fi interzis motocicliştilor să se reunească în parcarea din faţa localului.

„Am încercat să colaborăm cu conducerea de la Twin Peaks, dar a fost în zadar. Au continuat să le permită acestor motociclişti să se reunească aici. Acesta este punctul culminant a ceea ce s-a întâmplat aici”, a spus Patrick Swanton, purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Waco.

Peste o sută de arme de foc au fost confiscate. Poliţiştii spun că e cel mai grav atac armat din această localitate în ultimii 34 de ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri