The New York Times: Robin Williams, o pierdere greu de suportat pentru lumea comediei

Data publicării:
robinwilliams-530

Robin Williams a fost unul dintre cei mai dinamici, epuizanţi, uluitori comedianţi care au trăit vreodată. Mintea şi gura sa, ambele au lucrat cu viteză.

Prima oara am văzut acest lucru în siticomul "Mork and Mindy", unde el a interpretat rolul unui extraterestru simpatic şi tont.

A luat cu el în multe filme acel stil improvizator. În filmul de comedie "Doamna Doubtfire, tăticul nostru trăsnit", în rolul Geniului căruia i-a dat voce în filmul de animaţie "Alladin" şi misteriosului om nebun pe care l-a interpretat în filmul lui Terry Gilliam, "Regele Pescar", care este una dintre interpretările mele favorite. Este sentimentală, misterioasă, dar este şi ceva cu adevărat minunat, uman şi plin de compasiune la acest rol.

Era un actor deosebit şi sensibil. Ceea ce era câteodată fascinant să priveşti în rolurile sale mai serioase, precum cel din "Good Will Hunting".

Puteai simţi o tensiune în rolurile non-comice. O exuberanţă naturală, verificată şi afişată.

Acel spirit dinamic este ceea ce cred eu că îl defineşte. El este unul dintre motivele pentru care mulţi dintre noi care am crescut privindu-l, ne-am obişnuit să-l vedem pe el reinventându-se în film după film, în roluri mari şi mici, iar în lumea comediei pierderea sa va fi greu de suportat.

ROBIN WILLIAMS, celebrul actorul american, a fost găsit mort, luni dimineaţă, în apartamentul său din California. Actorul în vârstă de 63 de ani s-ar fi sinucis, indică autorităţile. 

Criticul de film Irina Mergareta Nistor, despre Robin Williams

Digi Film difuzează astăzi „What Dreams May Come”

Robin Williams, unul dintre cei mai cunoscuţi, îndrăgiţi şi apreciaţi actori de la Hollywood, a încetat din viaţă luni seara, la vârsta de 63 de ani. În memoria lui Robin Williams, Digi Film va difuza astăzi, 12 august, de la ora 23:25, filmul „What Dreams May Come” („O iubire fără sfârşit”). În rolurile principale telespectatorii Digi Film îi pot revedea pe Robin Williams, Cuba Gooding, Jr. și Annabella Sciorra. Filmul este o adaptare a romanului cu același nume din 1978 al lui Richard Matheson.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri