Topul celor mai citite știri - The Guardian

Data publicării:
top-guardian

Cea mai citită ştire de pe pagina de internet a celor de la The Guardian a fost cea legată de furtul unor poze personale ale vedetelor de la Hollywood. Peste 4 milioane de vizualizări a adunat aceast ştire, iar ziariştii presupun că mulţi dintre cei care au accesat pagina căutau chiar pozele respective.

S-a întâmplat în august, când un hacker a spart conturile personale ale unor actriţe celebre, şi a furat sute de fotografii personale, multe dintre ele nud sau în ipostaze fierbinţi, pe care le-a încărcat apoi pe mai multe site-uri.

Dax Hold, jurnalist TMZ: Milioane de oameni au intrat pe internet să vadă aceste poze, chiar dacă reprezintă o încălcare a intimităţii. Multe dintre celebrităţi au ripostat. Kate Upton şi Jennifer Lawrence au ameninţat că vor da în judecată pe orice postează acele fotografii pe internet.

Pe locul 2, cu mai mult de 3 milioane de vizualizări, a fost un material despre luarea de ostatici de la Sydney, de la începutul acestei luni. Jurnaliştii britanici pun acest interes pe seama faptului că pagina oferea constant actualizări ale situaţiei.

A treia cea mai citită stire a fost despre împlinirea a 70 de ani de la debarcările Aliate în Normandia. Materialul prezentă, într-o serie de fotografii, cum s-au schimbat plajele şi zonele din jur din 1944 până în zilele noastre.Pagina a fost vizualizată de 2 milioane 300 de mii de oameni. Jurnaliştii de la The Guardian spun că aproape jumătate dintre cititori au fost din Statele Unite.

În topul The Guardian se mai află articole legate de moartea actorilor Robin Williams şi Phillip Seymour Hoffman, referendumul pentru independenţă din Scoţia sau epidemia de Ebola. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri